Hållbarhet – en lönsam investering

ATI´s El och Energiteknik AB arbetar med elinstallationer och hållbarhet i klimatsmarta energilösningar. Att hållbarhet i dag är en lönsam investering innebär att den typen av lösningar fått ett uppsving.

Intresset för klimatsmarta energilösningar ökar – något som ATI´s tydligt märker av bland sina kunder:

– Det handlar inte bara om att kunderna är mer engagerade i dag utan också om att det snabbt går att få lönsamhet i den här typen av satsningar. När det gäller klimatsmart belysning i fastigheter kan du få tillbaka investeringen redan efter cirka 1–4 år, för solceller rör det sig om cirka 8–15 år. När det gäller laddning av elfordon har du i dag väldigt låga driftkostnader i jämförelse med att tanka fossila bränslen, säger Jonas Mattsson, teknisk säljare hos ATI´s.

Andrei Muresan, vd för ATI´s El och Energiteknik, menar att bolagets breda erfarenhet innebär att de kan hitta den bästa lösningen för varje kunds önskemål:

– Vi är en helhetspartner, oavsett omdet gäller elinstallationer, energioptimering, solceller, laddning av elfordon med mera.

– Våra kunder kan börja med sin klimatsmarta satsning hos oss. Vi har kunskapen, erfarenheten och är auktoriserade, säger Jonas Mattsson.

För att ytterligare bygga på portföljen av miljöanpassade lösningar har ATI´s också startat ett samarbete inom dagsljusbelysning.

– Vi vistas inomhus upp till 90 procent av vår tid och tänder alla lampor när man istället kan leda in dagsljus i lokalen. Denna typ av lösningar passar utmärkt till exempelvis idrottshallar, lagerbyggnader, butiker med mera, avslutar Andrei Muresan.

 

Presenteras av:

ATI’s El & Energiteknik AB grundades 1996 och är ett auktoriserat elföretag med ett 50-tal medarbetare. Målsättningen är en långsiktig kundrelation med beställare genom att vara noggranna, kvalitetsmedvetna och flexibla i alla projekt. Nuvarande kunder är företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer samt statliga och kommunala bolag/förvaltningar.

Läs mer här