C&M projekt bygger för ett hållbart samhälle

C&M projekt arbetar med projektledning för hela fastighetsprocessen.
Nu är de med och skapar Choice Hotels nya hotell i Karlatornet i Göteborg – som kommer att bli Nordens högsta byggnad med hela 75 våningar.
– Vi har precis etablerat vår verksamhet i Göteborg där vi ser en väldigt positiv utveckling framöver, säger Krusbeth Kristensson, VD på C&M projekt.

Med 94 procent återkommande kunder bland de stora fastighetsägarna i Sverige är C&M projekt med och bidrar till att bygga ett hållbart samhälle på flera sätt. Deras framgångsfaktorer är att de ser jämställdhet som ett affärsmål, levererar väl genomföra projekt och har en strategi för kompetensutveckling.

– Vi jobbar mycket med intern kompetensutveckling där samtliga anställda ska genomgå fyra gemensamma utbildningar, varav en ska vara en hållbarhets- eller miljöutbildning, varje år. Utöver de gemensamma utbildningarna har vi dessutom krav på våra anställda att gå minst en individuell utbildning per år. Vi är övertygade om att kompetens- och ledarskapsutveckling bygger våra konsulter – och det tar vi sedan med oss in i våra projekt så att vi kan leverera kvalitet, säger Krusbeth Kristensson.

”Vi kommer att bygga 300 nya rum”
Just nu är de ansvariga för hotellanpassningen för Choice Hotels nya hotell i Karlatornet som kommer att bli Nordens högsta byggnad med 75 våningar.

– Vi har precis etablerat vår verksamhet i Göteborg där vi ser en väldigt positiv utveckling framöver. I Karlatornet som placeras på Lindholmen i Göteborg kommer vi att bygga cirka 300 hotellrum och sviter samt konferensytor. Det diskuteras även om att bygga en skybar med utsikt över hela staden, avslutar Krusbeth.

Presenteras av:

• Vi har funnits sedan 1997 och är i dag 24 konsulter där 36 procent är kvinnor. Inom 10 år ska vi vara 50 konsulter med hög och jämn kompetensnivå och självklart ha en jämn könsfördelning.

• Vår verksamhet består i att tillhandahålla tekniska konsulttjänster inom bygg- och fastighetsmarknaden.

• Vi åtar oss uppdrag som projektledare, projekteringsledare, byggledare, kalkyl och kontrollansvar m.m. i Stockholm och Göteborg.

Läs mer här