Hon är ekonomiansvarig i en internationell miljö

Ett av Europas ledande tekniska universitet, Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning – med studenter, forskare och fakultet från hela världen. Ett universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid varje dag. Det sammanfattar dagens KTH.

– Det finns en internationell touch som är inspirerande och skapar en öppen, nyfiken och utvecklande miljö, säger Hanna Glimsjö från KTH.

KTH är inte bara en plats för kunskapsutveckling – det är också en organisation där medarbetare kan trivas och utvecklas. Med en kandidatexamen i ekonomi började Hanna Glimsjö som junior ekonom på KTH och kom snabbt in i rollen som redovisningsekonom och senare som controller. I dag är hon ekonomiansvarig för KTH:s gemensamma verksamhetsstöd med en kostnadsomslutning på 2 mdkr.
– Jag har hanterat allt från utmanande EU-projekt till budget- och uppföljningsarbete och arbetar nära KTH:s ekonomichef, ledning och med kollegor inom ekonomi på hela KTH.

Kollegor med höga ambitioner, ett utåtriktat arbete med många kontaktytor, ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka sina arbetsuppgifter är några anledningar till att Hanna valt att vara en del av KTH i tolv år.
– Jag har verkligen fått möjlighet att utvecklas – utan att tumma på mitt familjeliv, avslutar hon.

Du kan läsa mer om att arbeta på KTH samt hitta våra aktuella lediga anställningar på kth.se/jobb

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Du kan läsa mer om att arbeta på KTH samt hitta våra aktuella lediga anställningar på kth.se/jobb