Aditro tar HR- och lönesystem till nya nivåer med framtidens teknik

Appbaserad tidrapportering, AI och robotics. Det är bara några områden som Aditro satsar på inom utvecklingen av sina HR- och lönesystem. De tror på en digital framtid som kommer att falla de nya generationerna rakt i smaken.

Aditro ligger i framkant inom HR- och lönesystem och deras satsning på smidiga digitala lösningar och appar är svår att missa. Kraven från kunderna är fler digitala lösningar. De nya apparna är byggda för mobilen och utformade som hjälpmedel som gör det lättare att utföra arbetet direkt i själva appen.

– Vi vill hjälpa till att minimera administrationen så att medarbetare och chefer får en mer effektiv arbetstid. Appen blir som ett smidigt digitalt kontor som formas utifrån ens egen arbetsroll, säger Joel Köhl, Strategic Product Manager på Aditro.

Artificiell intelligens (AI) gör jobbet effektivare
Aditro utvecklar även AI-användandet inom HR- och lönesystem. Med AI kan arbetet bli både mer effektivt och säkert.

– Vid stora datamängder är AI alltid bättre på att upptäcka avvikelser än en människa. Därför kommer datan i framtiden få en ännu bättre kvalitet. Genom robotics kan man även programmera program att ta över repetitiva uppgifter och minska de arbetsuppgifter som ses som lite tråkiga. Då kan medarbetare koncentrera sig på mer strategiska uppgifter istället, förklarar Joel.

Hårda krav utvecklar Aditro
Sofi Klinkert, Aditros nordiska HR chef, framhåller att det på Aditro finns gott om utvecklingsmöjligheter när det gäller mjukvaruutveckling, support, konsulting, analys samt också inom outsourcingområdet med lön och även systemförvaltning.

  Som anställd hos oss får man möjlighet att testa nya tekniker och idéer. Vi använder ju våra egna system och våra medarbetare är därför både viktiga användare och våra bästa ambassadörer. Det utgör en utmaning för våra utvecklare eftersom kraven blir hårda, men det är i förlängningen positivt både för oss och våra kunder, säger Sofi.

Presenteras av:

Aditro är en av Nordens ledande leverantörer av HR- och lönesystem samt outsourcing av lön och HR med fler än 500 engagerade medarbetare. Aditro – Job done!

Läs mer här