Högt och hett

19 maj 2011. Himlen skiftar i olika färger – bländande solsken, djupblå sky, vita moln och en blodröd strimma i horisonten. Motorljudet och vindens vinande skiftar i takt med att gasreglaget förs fram och tillbaka med vana rörelser. Bakom spakarna i sportflygplanet sitter piloten och berättar om Stockholms olika landmärken som passeras.

Vingen dippas nedåt och planet kränger till när det svänger och cirkulerar extra över Globen och bygget av Tele2 Arena – piloten berättar i efterhand att hans företag har varit delaktig i att skapa en viktig anläggning  för idrott och underhållning i Stockholm.

Telefoner ringer, människor passerar i korridoren, skratt och konversationer, det är full aktivitet i företaget. Christian Koski, tillika vd för Carl Hanssons rör & värme, har bytt pilotfåtöljen mot stolen bakom skrivbordet.

– Vi siktar alltid högt, högt upp mot skyn, säger Christian och ler. Vår ambition är att vara den bästa rörinstallatören i Stockholm. Vi ska leverera kvalitet, givetvis åt våra kunder men även åt våra anställda och samhället.

– Att få rent dricksvatten ur kranarna är inte en självklarhet. Cirka 29 procent av jordens befolkning saknar det. Så vi har en samhällsviktig funktion utöver det normala. Vi tillhandahåller, förutom vanlig VVS, medicinska gaser som garanterar vården på våra sjukhus, samt oljor och tryckluft som garanterar att infrastrukturen inte stannar.

”Vi bygger framtiden”
Inom företaget finns en stark gemenskap och stolthet hos de anställda över att få tillhöra ett företag vars rötter återfinns över 100 år tillbaka i tiden hos Carl Hansson, en skåning utbildad i Preussen med sinne för teknikinstallationer, ordning och reda.

– Vi växer och söker tekniker, ingenjörer, ledare och montörer så klart. Allt vi gör syftar till att färdigställa kvalitativa och fungerande installationer som kan användas under många år framöver – förhoppningsvis under många generationer. Vi är övertygade om att vi har rätt koncept för byggbranschen och samhället, säger Christian och fortsätter:

– Så alla kunder och intressenter av olika slag, hör av er till oss, tillsammans bygger vi framtiden, avslutar han.

Presenteras av:

Vi är sedan 100 år ett ledande VVS-bolag med fokus på Stockholmsregionen. Vi erbjuder helhetslösningar inom installation, service och underhåll av VVS-anläggningar – alltid med kundens bästa för ögonen.

Med bred kompetens och hög kvalitet i kombination med kostnadseffektivitet och hög leveransprecision fullföljer vi våra uppdrag efter dina önskemål. Vår målsättning är inte att bli störst – utan att vara rätt samarbetspartner för dig.

Kontakt
VD Christian Koski, tel: 08-681 14 13 , christian.koski@carlhanssons.se

Carl Hanssons Rör & Värme AB, Lövholmsvägen 9, Box 47 301, 100 74 Stockholm

Läs mer här