På Essity är varje karriär unik

Är du ute efter nästa steg i karriären? På Essity erbjuder vi en meningsfull och innovationsdriven miljö för dig som vill vara med och öka välbefinnandet för människor världen över. Varje dag använder hundratals miljoner människor våra produkter och lösningar. Några av våra stora varumärken är Tork, Leukoplast, TENA, Libero och Libresse.

På Essity erbjuder vi många utvecklingsmöjligheter. I Sverige arbetar över 2000 medarbetare inom områden som global marknadsföring, innovation och teknologiutveckling. Med verksamhet i bland annat Stockholm, Mölndal, Falkenberg och Lilla Edet ligger fokus inte bara på att leverera resultat i världsklass - vi ska också ha modet att visa vägen, samarbeta över teamgränserna och bry oss om kunder, konsumenter, miljön och varandra.

Bli en del av oss på Essity
Vi är intresserad av dig som vill göra skillnad och som bidrar med nya och innovativa sätt att tänka. Men vad kan du förvänta dig av oss? Det här erbjuder vi dig.

Utveckling
På Essity förväntas du att driva din egen utveckling framåt med stöd av din chef, och målet är att varje individ ska nå sin fulla potential. Din utvecklingsplan blir en mix av företagets affärsbehov och din egen ambition - där inställning, driv och prestation är avgörande.

En hälsosam balans
På Essity bryr vi oss om dig som medarbetare. Vi strävar efter att skapa en sund och hälsosam arbetssituation och arbetsmiljö så att du får ett hållbart och givande arbetsliv, oavsett var i livet du befinner dig.

Utvecklingsmöjligheter i 60 länder
Upptäck alla de möjligheter dit din karriär kan ta dig med Essity.
Med verksamhet i över 60 länder kan du arbeta med allt från forskning
och utveckling till teknik, marknadsföring och försäljning runt om i världen. 

En meningsfull karriär
På Essity går vi till jobbet varje dag för att vi vet att vi ökar välbefinnandet för människor världen över. Vi anser att alla har rätt till bättre hygien och hälsa, vilket är vår största drivkraft. Som medarbetare på Essity erbjuds du en meningsfull karriär i en öppen och inkluderande kultur.

Presenteras av:

Välkommen till Essity - bättre hygien och hälsa börjar med oss
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom våra produkter och lösningar. Namnet Essity är en utveckling av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen. Vår hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 48 000 medarbetare och nettoomsättningen 2017 var cirka 109 miljarder kronor (11,3 miljarder euro). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs om våra medarbetares vardag på Essity i vår blogg här

Lediga jobb
Söker du en ny spännande karriär, ett sommarjobb eller kanske ett graduate onboarding program? På Essity erbjuder vi utvecklingsmöjligheter oavsett var i livet du befinner dig.

Se våra lediga tjänster i vår jobbportal här

För mer information, besök oss här