Digitala AirKey revolutionerar
lösningar för passersystem

Med över 100 år på nacken är Evva Scandinavia det självklara valet när det gäller mekaniska och elektroniska lås- och säkerhetslösningar. Med sitt banbrytande, elektroniska låssystem AirKey öppnar nu Evva dörren för en helt ny trend inom säkerhetsteknik.

Sedan Evva startades i Österrike 1919, har företaget hållit fast vid sina grundläggande principer om innovation och kvalitet; detta har resulterat i flera innovativa produkter, däribland det elektroniska låssystemet Airkey.

– AirKey gör din vardag enklare; du kan enkelt låsa upp dörrar med din mobil, skicka nycklar via sms och enkelt organisera hela ditt låssystem. På så sätt får du maximal frihet och säkerhet – på jobbet eller i bostaden, konstaterar Anders Karlemark, vd för Evva Scandinavia.

Kräver ej fysisk närvaro
AirKey passar i alla nuvarande, modulära, mekaniska system.

Det enda som behövs förutom cylindern är en mobiltelefon och en kostnadsfri app, så användaren behöver inte vara fysiskt närvarande för att bli tilldelad behörighet.

  • Detta sparar både tid och pengar, och det går lika enkelt att ta bort behörigheten.
  • Administrera behörigheterna i vårt kostnadsfria webbaserade system
  • Därmed är Airkey den perfekta lösningen för mobila tjänster till målgrupper såsom sjukvårdspersonal, underhållstekniker eller hemtjänst.

Mycket låga kostnader
Cylindrarna är godkända enligt Svensk standard SSF3522, för användning både inne och utomhus och har säkerhetsfunktioner såsom exempelvis borrskydd samt ett integrerat element för säker datalagring. AirKey ersätter utan ingrepp den mekaniska cylindern i dörren, vilket medför en låg installationskostnad och initialkostnad.

Systemet kräver inget datanätverk eller elektrisk låsning och har inga årliga licensavgifter, så driftkostnaden är mycket låg. Allt som allt ligger kostnaden på runt en tredjedel av ett konventionellt passersystem, så det finns mycket pengar att spara, avslutar Anders.

Presenteras av:
Evva Scandinavia

Dina fördelar med AirKey

  • Skicka nycklar till smarttelefoner online

  • Gratis app och onlineadministration

  • För små och stora tillträdessystem

  • Kvalité och datasäkerhet från EVVA

Läs mer om Evva här