Trygghet och kompetens skapar framgång

Hos Förenade Care möter du en öppen och tillåtande kultur. Som medarbetare arbetar du i ett företag där vi vet att ni är företagets viktigaste resurs. – Medarbetarna är de som arbetar närmast våra kunder, vårdtagare och brukare. Utan våra engagerade och kompetenta kollegor har vi ingen verksamhet, säger Robert Wikgren, personalchef på Förenade Care.

– Våra medarbetare har alla olika kompetenser som vi behöver ute i driften. För att kunna nå våra mål, få nöjda kunder och ständigt utveckla verksamheterna måste där finnas olika personer som kompletterar varandra. Därför satsar vi ständigt på kompetensutveckling och att lyfta våra medarbetare, berättar Robert Wikgren, Personalchef på Förenade Care.  

Medarbetare som trivs
Vi på Förenade Care tror på att nya medarbetare resulterar till kreativa idéer och att det bidrar till att just du kan vara med i utvecklingen av företaget. Att alla som arbetar hos oss mår bra, både i kropp och själ är något vi prioriterar högt. En avgörande faktor till att våra kunder och deras anhöriga uppskattar det vi gör för dem, är trivsel. Det skapar en trygghet hos våra kunder, men också för alla som jobbar inom företaget. Att medarbetarna trivs är ofta avgörande till att de stannar länge. En av många medarbetare som kan instämma är Helena Anagnosti som länge varit en del av Förenade Care och som just nu arbetar som Leva Livet-inspiratör.

– Jag upplever att man blir sedd inom företaget och att Förenade Care satsar på sina anställda. Jag trivs med den härliga gemenskapen som finns inom företaget, det känns verkligen familjärt, säger Helena.

En unik arbetsplats
Förenade Care erbjuder många olika tjänster inom vård och omsorg, bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden och Leva Livet-inspiratörer.

– Vi är en unik arbetsgivare inom vård- och omsorg då vi är ett familjeföretag med stordriftsfördelar. Vi har en långsiktig ägare och företaget präglas av vårt motto: omtanke, vänlighet och service. Förenade Care har också i många år arbetat med certifiering på verksamheterna, både inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, berättar Robert Wikgren.

Förenade Care arbetar mycket för att vårdtagarna ska bemötas med värdighet och respekt, det är en självklarhet för oss.

– Förenade Care sätter den där guldkanten på tillvaron. Det är inte bara äta, sova och gå på toa, här finns Leva Livet konceptet och gemenskap som bidrar till liv i huset. Förenade Care satsar mycket på att behålla det friska i vårdtagarna. Bara att jag får vara här i min roll visar att det är något som företaget prioriterar, säger Karin Chen, Leva Livet-inspiratör.

 

Presenteras av:

Förenade Care är sedan 60 år tillbaka ett familjeföretag inom vård och omsorg, personlig assistans, hälso- och sjukvård, socialt boende och måltidsservice. Vi lägger stor vikt vid kvalitetsutveckling och en engagerad personal som omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Läs mer här