Mindre stress i vardagen med digitala hemnycklar

Medan marknaden för smarta hem fortsätter växa, gör Glue det nu möjligt att få leverans av mat, paket och andra tjänster direkt innanför dörren utan att behöva vara hemma. Det smarta låset från Glue låser du enkelt upp genom en app i mobilen - allt för en bekvämare vardag.

I dagens samhälle handlar mycket om att spara tid och utnyttja vår lediga tid på bästa möjliga vis. Tänk dig att slippa alla jobbiga måsten och istället kunna komma hem till ett kylskåp som är fyllt med färska varor och att alla paket du beställt står innanför dörren och bara väntar på att bli uppackade. Startupbolaget Glue möjliggör allt det här genom sina smarta lås och deras innovativa system för InHome-leveranser.

- Vi har byggt en plattform för InHome-leveranser och samarbetar med bolag som vill komma in i hemmet för att leverera tjänster och varor och tjänster. Vår vision är att underlätta e-handeln. Vi tror att smidigheten kommer att få fler att handla online eftersom man inte behöver vara hemma vid leverans och att man dessutom sparar på miljön, t ex eftersom det inte blir några bom-körningar, säger Carl Johan Grandinson, VD på Glue Home.

Bor du i Stockholm eller Göteborg kommer Glues specialutbildade installatörer hem till dig och gör en kostnadsfri installation. Vill du installera själv så är det enkelt. Allt du behöver finns i förpackningen och installationen går på 10 minuter. För att installera låset skruvar du bara av tumvredet på insidan av dörren och monterar på ditt Glue.

- Till låset kommer en mobil-app som du använder för att låsa upp och låsa dörren. Du kan dela digitala nycklar med vänner och gäster som du sedan får notiser om när de kommer och går. Wifi-uppkopplingen gör att du även på distans kan låsa eller låsa upp din dörr.

Glue har lanserat samarbeten med företag såsom MatHem, Bring och Best för leveranser av mat och paket. När dina beställda varor ska bli levererade, får chauffören en engångsnyckel som du får godkänna i appen. När dörren öppnas och stängs får du notiser i Glue-appen. Du får även en leveransvideo efter leveransen så att du kan känna dig trygg. Skulle olyckan vara framme täcker Glues försäkring detta, ytterligare en trygghet för kunden.

- Med InHome-leveranser slipper våra kunder rusa till matbutiken, hämta ut paket eller vänta hemma på en leverans. Dom får en bekvämare köpupplevelse och kan stressa mindre samt ägna tid åt annat. Förutom paket och mat kan du även få hjälp med tvätten via vårt samarbete med Washaway. Processen är enkel då du bara ställer din tvätt innanför dörren ena dagen, för att några dagar senare få den tvättad, strykt och vikt, på samma plats som du lämnade den.

Glue lanserar fler samarbeten kommande året och siktet är inställt på att få allt levererat innanför dörren på ett tryggt och smidigt sätt.

Presenteras av: