Richard Jonsson, VD på GRENKE Sverige.

Finansiering ger möjlighet att skapa framtidens arbetsplats

Datorer, telefoner, möbler – att skapa en arbetsplats kan binda upp kapital som behövs på annat håll i verksamheten.
Genom att finansiera utrustningen blir möjligheterna fler – och friheten ökar.
– Att ha rätt utrustning till rätt kostnad är avgörande, säger Richard Jonsson, VD på GRENKE Sverige.

Att köpa in utrustning till ett företag eller bara byta ut och uppdatera den kan kosta mycket pengar. I dag när många arbetar hemifrån kanske man även måste tillhandahålla medarbetarens hemmakontor – vilket gör att kostnaderna snabbt drar iväg.

GRENKE erbjuder personliga finansieringslösningar för den utrustning som företag är i behov av.

– En stor fördel med att finansiera utrustningen är att man kan uppdatera till den senaste tekniken när man behöver. Det är också viktigt att tänka på att man som företagare ska investera i sådant som ökar i värde, inte i utrustning som minskar i värde över tid, förklarar Richard Jonsson.

Förutsägbara kostnader med GRENKE

En stor trygghet är att GRENKE alltid erbjuder en fast ränta på sina finansieringslösningar.

– Pandemin och energipriset har skapat oro på marknaden och kostnaderna för företag är mycket osäkra. Eftersom vi erbjuder fast ränta så vet alltid våra kunder vilka kostnader de får innan de ingår ett avtal. Vi kan inte se in i framtiden, men med en fast kostnad kan man lättare budgetera, vilket ger en stor trygghet, säger Richard Jonsson.

GRENKEs finansieringslösningar är enkla att komma igång med, oavsett om man går via någon av GRENKEs kunniga partners eller direkt med GRENKE. Med deras digitala plattform kan kunderna själva se och signera sina avtal digitalt och göra klart affären direkt.

Om GRENKE
GRENKE har utvecklat finansieringslösningar för företag sedan 1978 och skräddarsyr de perfekta finansieringslösningarna för att passa just dina behov med snabb, enkel och personlig service. Oavsett om det gäller kraftfull IT-utrustning eller andra objekt.

Läs mer på: www.grenke.se