Skydda din egendom med rätt områdesskydd

Har du en fastighet, en tomt eller ett område där du inte vill att någon ska göra intrång är det av högsta vikt att det finns ett robust områdesskydd. Vare sig det handlar om att motverka inbrott och skadegörelse eller för att skydda och begränsa tillgången till egendomen erbjuder Heda Security en helhetslösning inom både mekanisk och teknisk områdessäkerhet för att du ska känna dig trygg.

Heda Security är ledande entreprenör inom områdesskydd i Sverige och har kontor över hela landet. Genom att erbjuda både mekaniska och tekniska säkerhetslösningar samt skydd för utomhus- och inomhusbruk gör det att företaget erbjuder en unik helhet som är eftertraktad hos många kunder som kräver en hög säkerhetsnivå.

– Det finns inga andra som har den kombinationen. Vi kan hjälpa med allt från staket och grindar till kameraövervakning och larm. Dessutom kan vi hantera sekretess och har säkerhetsprövningar vilket innebär att bland annat Säpo kan undersöka vår verksamhet och göra en genomlysning av personalen, säger Thomas Lindblad, försäljningschef på Heda Security.

Att skydda en fastighet eller egendom innebär inte bara att förhindra oönskade intrång. Det handlar även om att avskräcka, hindra och förebygga kostsamma inbrott och skadegörelse. Utöver detta kan det också handla om att förbygga att människor kommer till skada genom att förhindra intrång på farliga platser såsom järnvägar eller ställverk. Oavsett vad har Heda Security lösningar som passar.

– Vi konstruerar både områdessäkerhet för att hålla människor kvar såsom i ett fängelse, eller borta som vid ett kärnkraftverk. Därför har vi en mycket kompetent teknikavdelning som kan möta höga krav och behov från våra kunder, säger Thomas Lindblad.

Komplexa system för en hög säkerhetsstandard 
Heda Security arbetar med egna anställda för att både bibehålla kompetens inom företaget men även för att ha kontroll när det kommer till hemliga projekt. Säkerhetssystemen kan vara mycket komplexa med exempelvis kameror som kan identifiera om det är en människa eller ett fordon. De har även radarteknik som kan bevaka stora områden och kan styra kameror vid ett larm och upptäcka rörelse. Vi på Heda är systemintegratörer, som förvandlar komplexa behov och system till ett för användaren enkelt dagligt handhavande.

– Vi hjälper till att skydda och upptäcka intrång tidigt och fångar upp sådant som även kan användas för analys i efterhand. Till exempel kan du ha ett staket som larmar när någon klättrar på det och en kamera som riktar sig dit där den som sitter och övervakar skärmarna även får ett larm att något är på gång. I efterhand kan du använda detta för att exempelvis rekonstruera ett händelseförlopp. Vi är mycket skickliga på att få dessa system att samverka, säger Thomas Lindblad.

Genom att Heda Security både har den tekniska och mekaniska kompetensen inom företaget kan de ta hand om helheten. På så sätt är de konkurrenskraftiga prismässigt och att du endast behöver anlita ett företag. Du får då hjälp med allt ifrån riskanalys, projektering, planera och sätta upp rätt skydd som passar just din egendom.

För att bibehålla hög kvalitet och säkerhet över tid, erbjuder Heda alltid serviceavtal.

Heda Security AB Startade 1991 som dotterbolag till tyska Heda. I år firar vi 30 år med namnbyte från Heda Skandinavien AB till Heda Security AB som bättre speglar verksamheten.

Vi är Sveriges ledande och enda rikstäckande installatör av områdessäkerhet med 140 anställda fördelat på 9 orter, omsätter 350 milj SEK.

Kontakt:
Thomas Lindblad, försäljningschef
thomas.lindblad@hedasecurity.se
076 831 99 01

Håkan Fälting, vd
hakan.falting@hedasecurity.se
070 544 82 14

Läs mer om oss här