Studera svenska, matte och engelska på distans och få högskolebehörighet

Hos Hermods kan du studera komvux på distans på 180 orter över hela Sverige. Du ansöker smidigt via din kommuns hemsida och du har över 350 kurser att välja mellan. Plugga upp de kurser som just du behöver för att få högskolebehörighet genom oss. Du gör det när det passar dig och du kan kombinera det med jobb och andra studier. Se hela vårt utbud och länk till din kommun på hermods.se

Hermods grundades 1898 vilket innebär att vi är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år över 70 000 personer med utbildning, coachning och jobbmatchning.

Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Hermods AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.

www.hermods.se/komvux