Framtidens dammsugarmunstycke
är redan här!

Du känner nog igen dig i känslan av att dra dig för att dammsuga, det är tungt och slitsamt. Innovacs innovation Nozzy Glider® - ett superlätt munstycke - är lösningen på problemet. Dammsugningen blir lätt och snabb för alla.

Starten till det innovativa dammsugarmunstycket kom då en av Innovacs grundare fick en artrosskada i sitt knä och blev sjukskriven hemma. Där fick han i uppdrag av familjen att dammsuga och hans stora bekymmer blev att det gick trögt och långsamt på grund av vacuumet som bildas mellan munstycke och golv samt tyngden på det gamla munstycket. Där och då föddes idén till dammsugarmunstycket Nozzy Glider, en unik tubkonstruktion som motverkar vakuumeffekten och inte suger fast i mattor och golv. Munstycket har även insug från sidorna vilket gör det lätt att dammsuga, även vertikalt.
– Våra användare beskriver det som att Nozzy Glider nästan svävar fram över golv och mattor, ändå med ett riktigt bra resultat. Helt plötsligt har det blivit lätt, snabbt och roligt att dammsuga även om man exempelvis har ont i lederna, säger Douglas Hamilton, Marknadsansvarig.

Bäst i klassen
Nozzy Glider gör inte anspråk på att vinna klassen ”bästa sugförmåga” – vi gör istället anspråk på att vara lättast och snabbast! Och frågan är om inte behovet är störst för det sista. Munstycket väger bara 130 gram och endast en procent av munstyckets yta har kontakt med golvet under själva dammsugningen.
– Vi såg behovet av att göra dammsugning lättare för alla då det är fysiskt arbetsamt att dammsuga även med en modern dammsugare. Med vår innovation kan man dammsuga hela hemmet med en hand - på halva tiden - om man vill, säger Douglas.

Köp din egen Nozzy Glider

Om oss
Företaget startades för några år sedan efter att en av oss (Donald Hamilton) såg behovet av att kunna dammsuga på ett så enkelt sätt som möjligt.
Donald konstruerade en prototyp på Nozzy Glider och fick sedan snabbt med sig ytterligare fyra delägare på denna resa.

Vi har därefter tagit patent på munstycket och låtit en plastfabrik (AD-plast i Anderstorp) tillverka munstycket. Det känns tryggt med en svensk tillverkare. Plasten är miljövänlig, återvinningsbar och lätt att spåra för den som vill.

För mer information och köp av produkten: www.innovac.se