”Jag kunde se massvis av nya små hårstrån i hårbotten”, säger Sofia, 45, efter att i tre månader ha tagit kosttillskottet Hair Volume.

Sofia, 45, hade problem med håravfall – så hittade hon lösningen!

Sofia har periodvis lidit av håravfall sedan tonåren. Efter att ha provat en mängd olika metoder som inte gett resultat, testade hon kosttillskottet Hair Volume.

– Jag var först skeptisk men efter tre månader märkte jag resultat. Jag fällde inte längre så mycket hår och det började till och med växa ut nytt hår. Nu är jag nöjd med mitt hår igen och behöver inte oroa mig, säger hon.

Som barn hade Sofia tjockt hår, men i tonåren hände något. Hon började precis som många andra att tappa hår. Hon gick till läkare, fick råd om att äta mer B-vitamin och testade akupunktur och andra metoder, men ingenting gav en långvarig effekt.

– Jag har dragits med detta problem mer eller mindre hela livet och provat det mesta, säger Sofia, som i dag är 45 år gammal.

Periodvist håravfall och hår med dålig kvalitet är vanligt, och påverkar många i Sverige. Sofia berättar om oron hon kände över varför hon tappade så mycket hår.

– Det är stressframkallande att se allt löst hår i hårborsten. Den stressen kan leda till ännu mer oro som i sin tur skapar mer stress. Det kan öka håravfallet. Man hamnar i en ond cirkel, säger hon.

En dag fick hon syn på kosttillskottet Hair Volume från det svenska företaget New Nordic.

– Jag var först skeptisk, men tänkte sedan att ”Jag har ju provat så mycket annat, så jag kan väl prova det här med”, säger hon.

Märkte skillnad med Hair Volume
Hon började använda Hair Volume, och tog en tablett om dagen. Efter tre månader märkte hon en tydlig skillnad.

–  Jag kunde se massvis av nya små hårstrån i hårbotten. Min frisör undrade vad jag gjort med mitt hår och jag sa till henne att jag nu hittat något som verkligen fungerar. Då började min frisör ta Hair Volume och även hon märkte skillnad. Ytterligare två väninnor har börjat med kosttillskottet. Vi är alla så nöjda och ser tydliga resultat, säger Sofia.

Huvudingredienserna i kosttillskottet Hair Volume är växtextrakt från äpple, åkerfräken och hirs, tillsammans med biotin och zink och aminosyror.

Nu kompletteras Hair Volume med schampo och balsam
Att i perioder tappa hår är helt normalt och kan orsakas av hormonella förändringar, stress eller yttre påverkan. Det rekommenderas att avsätta minst tre månader när man börjar med produkten för att man ska se ett resultat, som kan visa sig på tre sätt: fler utväxande hårstrån, färre hårstrån som faller av samt att de utväxande hårstråna kommer att ha en bättre kvalitet.

Nyligen lanserades även ett schampo och balsam i serien som kompletterar kosttillskottet. Dessa produkter har under 2021 nominerats till det prestigefyllda priset Swedish Beauty Awards och de kan användas var för sig eller tillsammans med kosttillskottet för att förstärka varandras egenskaper. Kosttillskott kan generellt sett hjälpa till med att bevara kroppens normala funktioner och rätta till tillfälliga obalanser. Hair Volume innehåller biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår.

Om Hair Volume från New Nordic
Produkten Hair Volume är utvecklad av det svenska företaget New Nordic och tillverkas också i Sverige. Produkten säljs på apotek och i hälsobutiker.
Hair Volume har funnits i 10 år och säljs i dag i över 30 länder och har vunnit många internationella utmärkelser.
Hair Volume finns som 30, 90, och 180-pack samt i en internationell version som välsmakande ”tuggisar” med äpplesmak. Doseringen av tabletterna är 1 om dagen.
New Nordic har över 30 års erfarenhet av att utveckla funktionella kosttillskott och har en stor kunskapsbas om växter och örter och deras unika egenskaper.

Läs mer och beställ på: www.newnordic.se