Office Key i Microsoft 365
– A Perfect Match!

Hur går det att arbeta hemifrån under dessa tider? Kan du arbeta effektivt? Får du tag på den senaste versionen av mallen?
– IntraKey har lösningar så att du och företaget alltid ska kunna arbeta enkelt, enhetligt och effektivt i Microsoft 365 berättar Rebecca Hängsel Everett, Vice VD.

Office Key mallsystem
Med det smarta mallsystemet Office Key Online finns alla företagets mallar tillgängliga i den miljö du arbetar i. Du når dina mallar inifrån Office-programmen, inifrån Teams eller i valfri webbläsare.

Du kan arbeta i PC, Mac, platta – med full Office-klient eller Office webbapp.

– Mallarna är uppbyggda av separata profilkomponenter vilket säkerställer den grafiska profilen med den senaste logotypen och det aktuella färgschemat. Dina organi­satoriska uppgifter och personliga uppgifter infogas automatiskt i dokumenten.

I Office Key mallväljare hittar du alla mallar. Läs mer om Office Key på vår hemsida.


Smarta tillägg i Office
Behöver ni ofta infoga företagsbilder och hämta data, skapar vi tillägg med kopplingar till bildbank och andra system, tillägger Markus Hängsel Everett, utvecklare.

Automatiska e-postsignaturer
På samma sätt kan företagets e-postmed­delanden automatiskt få signaturer med korrekta uppgifter i rätt profil, med senaste GDPR-texten och varför inte tidsbestämda kampanjpuffar för mottagare att klicka på! Medarbetaren behöver aldrig mer själv uppdatera sin signatur.

– Vi vill vara den perfekta partnern så att alla i organisationen ska kunna arbeta effektivt och skapa fina dokument och e-post i Microsoft 365, avslutar Rebecca Hängsel Everett, Vice VD.

Läs mer 

IntraKeys huvudverksamhet är att leverera lösningar inom dokumentproduktion och utbildning. Vi erbjuder kompetens, engagemang och ett långsiktigt samarbete.

Med Office Key erbjuder vi en komplett lösning för effektiv och enkel produktion av enhetliga dokument.

Läs mer på vår hemsida

Se filmer om hur det fungerar

Boka demo på info@intrakey.se