Attraktiva uppstickaren: ”Vi är ett läkarlett bemanningsföretag”

Specialistläkare, legitimerade läkare, vidareutbildade och legitimerade sjuksköterskor samt medicinska sekreterare kan med Otimator ta uppdrag i hela Sverige. Sedan starten 2015 har utvecklingen gått snabbt för bemanningsföretaget – och dagligen inkommer attraktiva erbjudanden från landsting och kommuner.

– Vi har en stor mängd korttids- och långtidsuppdrag från Blekinge i söder till riksgränsen i norr inom alla läkar- och sjuksköterskespecialiteter, förklarar Bengt Sunnerstam.

Som tidigare barnläkare och i dag VD för Otimator förklarar Bengt att Otimator som läkarlett bemanningsföretag inte har ambition att bli störst. Istället ligger fokus på att vara ett bemanningsföretag med personlig kontakt och god service.

Det innebär att Otimator kan hjälpa till att planera arbetsveckor och skräddarsy uppdrag utifrån personliga konsultavtal – och därtill erbjuda marknadsledande arvoden på några av marknadens mest attraktiva uppdrag. Konsulter kan även fritt välja klinik och mottagning för att öka trivsel och utvecklingsmöjligheter. Det är ett steg mot frihet i arbetslivet, menar Bengt.

– Konsulter kan gå från ett heltidsarbete till att arbeta ett valfritt antal veckor om året och förlägga dem på ett sätt som passar familjen och livssituationen, avslutar han.

Presenteras av:

Vi på Otimator diskuterar gärna individuella lösningar enligt dina önskemål. Välkommen att kontakta oss.

Lerbrännargatan 3 A
431 48 Mölndal
Tel: 031 – 27 52 55
Mejl: info@otimator.se
Mobil: 0702 - 99 90 98

Läs mer här