RAFZ Kontorsmöbler erbjuder hög kvalitet och prisvärda helhetslösningar. I företagets showroom ges kunder möjlighet att testa, se och få en känsla för hur de återbrukade möblerna ser ut i verklig miljö.

Med återbrukade möbler skapas framtidens kontor

RAFZ Kontorsmöbler växer i raketfart på begagnatmarknaden. Med fokus på hållbarhet erbjuder man sina kunder hög kvalitet och prisvärda helhetslösningar.

Att köpa nytt är sällan det bästa alternativet, varken för plånboken eller miljön. RAFZ Kontorsmöbler erbjuder företag och privatpersoner ett lika prisvärt som miljövänligt sätt att köpa och sälja återbrukade möbler.

– Det här är framtidens standard. 80-90 procent av de möbler som slängs skulle kunna räddas genom restaurering. Vi vill öka kännedomen om det och erbjuda våra kunder ett mer hållbart alternativ, säger Reza Danial Ahmadi, VD och ägare på RAFZ Kontorsmöbler.

Skräddarsyr kompletta lösningar
RAFZ Kontorsmöbler har Sveriges bredaste sortiment av begagnad kontorsinredning och företagets inredare skräddarsyr kompletta lösningar med allt från växter till lounge- och konferensmöbler.

– Att ta fram färdiga koncept med enbart återbruk är en både rolig och kreativ utmaning. Naturskyddsföreningen har kommit fram till att en nyproducerad fåtölj har samma klimatavtryck som 26 stycken begagnade. Det är något som fler behöver bli medvetna om, för att kunna fatta beslut som är rimliga ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Johanna Måwe, inredningsrådgivare på RAFZ Kontorsmöbler.

Begagnat är en trygg affär
Alla möbler som RAFZ Kontorsmöbler köper in rengörs, restaureras och anpassas till nästa användare. Det som säljs är i fint skick och att man erbjuder minst ett års funktionsgaranti på återbrukade möbler är en trygghet för kunderna. För att ytterligare stärka tryggheten har RAFZ Kontorsmöbler sedan början av 2023 även ett showroom där kunderna får se och testa möblerna.

Läs mer om RAFZ Kontorsmöbler här

Med bred kompetens inom logistik, design och miljö skräddarsyr RAFZ Kontorsmöbler helhetslösningar där vi köper och säljer återbrukade möbler. Vi inreder och behovsanpassar nya kontorslokaler och optimerar befintliga kontorsytor på ett miljövänligt och prisvärt sätt.

Läs mer eller ställ dina frågor på rafz.se/@rafz.se/info@rafz.se