Johner Bildbyra AB
+46 8 644 83 30
info@johner.se
sales@johner.se

Integrerat passersystem – smidigt och säkert i flerbostadshus

I nybyggen är digitala passersystem ofta en självklarhet. Men i befintliga fastigheter är många hyresgäster inte vana vid digitala lösningar. Att installera och använda ett nytt passersystem ska vara tryggt och enkelt, för boende och fastighetsförvaltare.

Att investera i ett nytt passersystem, eller uppgradera det befintliga, kräver ofta tid och pengar. Men det går att börja i liten skala.

– Ett tips är att välja ett öppet system och bygga ut det efter hand, när ni ser vilka olika funktioner ni behöver, säger Agnes von Schulzenheim som är marknadschef på RCO Security.

Genom att välja ett öppet passersystem så minskar du risken att det blir omodernt. Det kan integreras med andra system och funktioner; till exempel digital tvättstugebokning, övervakningslarm, bokningstavla eller postboxar.

– Om ni börjar i mindre skala får de boende tid att vänja sig. De kommer snart att se fördelarna, som att använda en och samma tagg till allt.

I RCO:s app kan du öppna dörren via mobilen när det kommer besökare, eller dela ut tillfälliga koder till hantverkare och liknande.

 

Ökad säkerhet

Många gånger är nyckelhanteringen en utmaning för fastighetsägaren. Portkoder till entrédörrar sprids och nycklar försvinner. Därför har det blivit vanligt att använda taggar. Administratören ger en behörighet, till exempel att taggen fungerar i vissa utrymmen eller under vissa tider. Om en tagg kommer bort kan den enkelt spärras.

– Taggar kan ha olika säkerhetsnivå beroende på vilken lästeknik som används. I RCO:s lösningar kan olika tekniker användas, till exempel den som har högst nivå av kryptering. Även säkerhetsnivån kan uppgraderas efter hand.

Läs mer här!

Om RCO-gruppen

Bolagen i RCO-gruppen utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med kunder, partners och användare utvecklar de framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. I gruppen ingår RCO Security, Dinbox och Nimly och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Få mer information