Katrine Girone, ekonomikonsult på MOORE redovisningsavdelning i Göteborg, arbetandes i BillBox. T.h Patrik Ekman, vd på Ekman Hotels och Martin Wikström, CEO på ScanDoc.

Med BillBox blir det ordning och reda!

Få saker är lika viktiga för företag som en välfungerande ekonomiavdelning i ständig rullning och med full kontroll på alla sorters dokument. Att hitta en priseffektiv och ändamålsenlig tjänst kan dock te sig som en utmaning – men ScanDocs produkt BillBox gör precis detta.

– Det går snabbt att komma igång, sparar tid och det blir ordning på hantering av leverantörsfakturorna från ax till limpa, berättar Martin Wikström, CEO på ScanDoc.

Oavsett typ av företag är en ekonomiavdelning i någon sorts form alltid av absolut högsta vikt. Vare sig det handlar om utbetalning av löner, hantering av inkommande och utgående fakturor eller behandling av olika kvitton krävs ett verktyg som snabbt och smidigt möjliggör detta. Det finns flera tjänster kring detta ändamål på marknaden - men att identifiera ett som fungerar för just ditt bolag utan att tumma på kvaliteten är desto svårare.

Det menar Martin Wikström, CEO på ScanDoc som utvecklat BillBox.

– Med BillBox får ni som företag ett robust, molnbaserat attestsystem med dokument- och kvittohantering, där leverantörsfakturorna behandlas i ett dynamiskt flöde och med automatisk bokföring. Sammantaget sparar BillBox mycket tid och det innebär ordning och reda. När det kommer till den stora mängd dokument som en ekonomiavdelning hanterar, i kombination med viktiga uppgifter, är det ett krav att fakturor hanteras snabbt.  BillBox hjälper dig med detta och ser till att betalning och redovisning sker i tid.

– Det är dessutom mycket enkelt att söka specifika fakturor med kopplade dokument.

I BillBox ingår fria uppdateringar, personlig support och möjligheter att använda det affärssystem som passar ditt företag bäst. När ditt företag växer kan du byta affärssystem och samtidigt behålla BillBox.

I helhetslösningen BillBox ingår produkten Verify, som tolkar och verifierar faktainformationen automatiskt. Verify används i dag till olika system där kraven på korrekt indata och snabba leveranser är höga.

Nöjda med tjänsten
Entreprenören Patrik Ekman, vd och koncernchef på flera hotell och konferensanläggningar, berättar att han implementerade BillBox i sin arbetsvardag för över tio år sedan. Tack vare BillBox kontinuerliga arbete med örat mot marken och där kunders önskemål togs i beaktning blev valet av produkt enkelt, menar han.

– Vi hade ingen bra lösning och inget ekonomisystem alls vilket gjorde att vi såg oss omkring. Vi har varit kunder hos ScanDoc väldigt länge och när vi märkte att fakturorna började bli i en svårhanterlig volym blev det naturligt att gå in i BillBox. Sedan dess har vi använt det och jag kan ärligt säga att det inte finns på kartan att skulle byta system, säger Patrik Ekman och avslutar:

– Det förenklar så mycket. Alla chefer kan gå in och söka efter en faktura, mycket av jobbet går att göra själv vilket förenklar och avlastar för ekonomiavdelningen något enormt. Man behöver inte vara något datageni för att förstå sig på BillBox och i sin helhet fungerar allting klockrent.

Läs mer om ScanDoc och BillBox här

Vi tror på personlig service där vi alltid har kunden i fokus. BillBox används av små företag till medelstora. Läs gärna mer på vår hemsida https://www.scandoc.se/billbox.