Henrik Siverhall, SMC Trading.

Stora möjligheter med trading – men misstag kan bli dyra

Trading börjar bli en folkrörelse – där möjligheterna är stora men fällorna många. Med rätt kunskap kan man minska riskerna.
– Jag vill öka antalet traders som lyckas över tid, säger Henrik Siverhall på utbildningsplattformen SMC Trading.

Som trader handlar man med aktier, valutor eller andra instrument via olika handelsplattformar.

Det som lockar fler till trading är ofta snabba pengar, frihet att bestämma över sitt eget liv, flexibla arbetstider, möjligheten att befinna sig vart som helst i världen och ha tillgång till sin verksamhet 24/7.

Det Skellefteå-baserade företaget SMC Trading bygger på Smart Money Concept och syftet är att hjälpa traders att bli lönsamma över tid. Utbildningen fokuserar på teknisk analys.

– Det finns fundamentala bitar som måste finnas i ditt arbetssätt om du vill sköta din trading seriöst och hållbart. Riskhantering, psykologi och en plan för hur du ska handla är grunden, säger Henrik Siverhall.

Community-baserad verksamhet
SMC Trading har ett community med ett stort antal medlemmar, där man kan diskutera och lär ut allt från baskunskaper till mer avancerad teknik inom Smart Money Concept.

– Det finns en styrka i att i grupp diskutera den strategi vi lär ut, dela med oss av reflektioner och ge varandra tips. Vi är strikta med att hålla oss till utvalda strategier och tekniker. Det kan annars snabbt bli förvirrande om vi väver in andra tekniker. Det vill vi undvika, säger han.

SMC Trading arbetar också med coachning, där mer erfarna traders utbildar de som är i början av sin utveckling.

Henrik har en gedigen bakgrund inom Aktiespararna, där han hunnit vara både ordförande och utbildningsansvarig i lokalavdelningar. Privat har han handlat med finansiella instrument i flera decennier.

– Jag har gjort många misstag. Det är dyrt och psykiskt påfrestande. Jag vill lära andra hur de kan undvika dem. Vägen till konsekvent lönsam trader blir snabbare på det viset, avslutar han

Läs mer om SMC Trading här

Hos SMC Trading, som är en utbildningsplattform av Pattern Trading Sverige, kommer du att lära dig av och få mentoring av vårt Team som varit konsekvent lönsamma i många år.

Grundarna har över 20+ år av kombinerad erfarenhet inom investeringar, trading och teknisk analys. Du kommer att lära dig av erfarna traders med en bred kunskap i branschen.