Svensk Röranalys vill ”äga”
hela fastigheten

I 20 år har Svensk Röranalys flyttat fram gränserna för underhåll och renovering av rörsystem. Bolaget är i dag ledande inom relining och tillhör den lilla skara som uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler av spill- och dagvattensystem i fastighet. Nu syr man ihop sina tjänster inom avlopp med dotterbolaget Procella Ventilation och hittar bra och kostnadseffektiva lösningar för de gemensamma kunderna.

Svensk Röranalys har alltid arbetat med mottot att allting är möjligt och detta utgör också grunden till att företaget idag ligger långt framme inom relining i fastighet - en bransch som vinner allt större mark som ett alternativ till stambyte. Metoden som Röranalys arbetat efter de senaste åren heter ”Relining Step by Step” – det nya röret byggs upp steg för steg i det gamla med ett flexibelt foder, en strumpa.

– Vi vill bevara, renovera och ta hand om det befintliga och på så sätt spara på ändliga resurser. Att riva ut badrum och kök är inte i alla lägen en nödvändighet och då är relining ett bra och kostnadseffektivt alternativ, säger Ivan Friström, produktionschef på Svensk Röranalys.

Inkörsporten till de små och stora relingsjobben går via en bra och väl fungerande servicefunktion. Förutom att erbjuda en kombination av tjänster arbetar bolaget proaktivt och bistår kunden med underhållsplaner som förebygger ovälkomna skador.
– Målet är att ”äga” fastigheten och att kunderna ska känna trygghet, säger Ivan.

ROT-uppdrag
Pierre Skelander är nytillträdd VD i Procella Ventilation. Han har många års erfarenhet från Röranalys som tekniker och försäljningschef. Nu implementerar han Röranalys framgångsrika koncept för servicetjänster också i Procella.
– OVK och åtgärder efter OVK finns det stor efterfrågan på. Jag ser också att ROT-uppdragen kan bli många framöver, säger Pierre. Ett stort renoveringsbehov av fastigheter som väntar på åtgärder av ventilationssystem finns i storstockholmsområdet.

Förutom att få skjuts på servicetjänsterna ska Procella hänga med utvecklingen som pågår inom branschen för att tillgodose krav på bättre inomhusklimat och minskad energianvändning.

Kontakta Svensk Röranalys

Om Svensk Röranalys
Vårt motto är att bevara, renovera och ta hand om

Våra tjänster: stamspolning, TV-inspektion, små- och stora reliningsprojekt
samt servicetjänster, ROT-uppdrag och nyproduktion inom ventilation.

info@roranalys.se

www.roranalys.se