Så ska Trainimal engagera fler kvinnor till ett bättre liv

I en tid där tränings- och diettrender florerar i mängder på diverse sociala medier utmärker sig Trainimal Woman med sin breda expertis och vetenskapligt baserad coaching. Genom att bidra till beteendeförändringar inom träning och kosthållning hjälper den ledande tjänsten för online coaching kvinnor i alla åldrar.

Trainimal Woman erbjuder personligt stöd på vägen mot en hälsosam livsstil, specifikt utformat för kvinnor. Utmärkande för varumärket är den höga expertisen och nivån av kunskap hos de legitimerade dietister och coacher som jobbar tätt med användaren. Företaget, som nu genomgår en re-branding, var först på den svenska marknaden med konceptet online coaching.

Över 10 års gedigen erfarenhet
Trainimal Woman, tidigare känt som MammaFitness, är en tjänst som syftar till att kvinnor i alla åldrar och faser i livet ska må bra och vara den bästa versionen av sig själv. Grundtanken med företaget har alltid varit densamma, man har alltid velat vägleda kvinnor på en snårig bana. MammaFitness fokuserade på just mammor, men när de kom till insikten om att fler ville ta del av deras tjänst blev namnet begränsande. Namnbytet från välkända MammaFitness till Trainimal innebär att fler kvinnor vågar ta steget för att bli sitt bästa jag.

– Vi coachar nu kvinnor i alla åldrar, i alla faser i livet. Vi jobbar inte med pekpinnar, det ska vara roligt och realistiskt, säger Trainimals grundare Olga Rönnberg.

Sedan 2007 har målet varit att alla kvinnor ska kunna uppnå den fysiska hälsa och välbefinnandet man önskar, oavsett sociala, ekonomiska och geografiska förutsättningar. Ända sedan start har kundnöjet varit högt hos de över 40 000 kvinnor som nu coachats.

– Coachingen handlar om att hitta lösningar på kvinnors problem, vi jobbar med att skapa beteendeförändringar på ett hållbart vis både fysiskt och psykiskt. Vi hjälper och vägleder, säger Olga.

Skräddarsytt för att passa alla
Med hjälp av den användarvänliga appen har man enkel tillgång till sitt personliga kost- och träningsschema som anpassas helt efter egna preferenser. På så sätt finns möjlighet att följa videoinstruktionerna för träningen var som helst, inne som ute. Appen har flera unika funktioner, där coaching-verktyget är ett exempel på detta. Med verktyget kan man få stöd och hjälp med träningen om det behövs. På så sätt banar Trainimal väg för att allt fler ska skapa förändringar för att bli sitt bästa jag.

Trainimal Woman grundades 2007 som MammaFitness Sweden. Det ledande företaget inom online träning och kostrådgivning har hjälpt över 40 000 kvinnor till bättre hälsa och fysiskt välbefinnande. Trainimal Women är etablerade i Sverige och Storbritannien.

www.trainimal.com/se