Undersköterskor med spetskompetens är framtiden.

Är du redo att ta nästa steg har TUC Yrkeshögskola flera specialistutbildningar för undersköterskor. Möjligheten att göra skillnad är stor! 

TUC Yrkeshögskola är en värderingsstyrd utbildningsanordnare som tror på allas rätt till utbildning och utveckling. Hos TUC kan du specialisera dig inom demensvård, palliativ vård och psykiatri. YH-programmen är framtagna tillsammans med arbetslivet för att matcha det behov som finns.

Du pluggar på halvtid och distans, vilket innebär stor flexibilitet och möjlighet att kombinera studierna med arbete. Ett par gånger per termin träffas klassen och under dessa givande dagar kan gästföreläsningar och grupparbeten stå på schemat. Träffarna är mycket uppskattade då de studerande har ett brinnande intresse inom det område de specialiserar sig och när de ses får de möjlighet att utbyta mängder av erfarenheter.

Annika Jansen är en av dom som valt att vidareutbilda sig. Hon upplever att spetskompetensen hon förvärvat under utbildningen är eftertraktad. Hon fick positivt gensvar från flera arbetsgivare, men erbjöds också möjligheten att stanna kvar på den nuvarande arbetsplatsen: ”Jag sökte lite olika tjänster i slutet av utbildningen och märkte att det var ett riv efter min kompetens. Min chef där jag jobbade innan jag började läsa var snabb att erbjuda mig en tjänst och det kändes som om den var anpassad för just min kompetens”. 

När Annika blickar framåt tror hon att kompetensbehovet är stort. Det vore bra om fler får upp ögonen för utbildningarna förklarar hon. ”Kunskap är aldrig tung att bära och jag tänker att man aldrig ångrar en utbildning” säger hon.

Genom att specialisera dig bidrar du med din expertkunskap och får fortsätta göra skillnad, med ny energi!

Läs mer om TUC här

  • Demensvård – start HT-22 & VT-23
    • Träffar i Stockholm eller Tranås
  • Palliativ vård – start VT-23
    • Träffar i Jönköping
  • Psykiatri – start HT-22
    • Träffar i Stockholm eller Jönköping

CSN-berättigade och kostnadsfria.

Läs mer på: www.tucsweden.se