Nyttja din organisations fulla potential – med digitalt samskapande

Alla organisationer har möjligheter, problem och utmaningar som behöver lösas. Att tänka tillsammans och använda en organisations kollektiva intelligens är viktigt för att komma framåt och utvecklas. Men hur samlar man in idéer på ett smart och effektivt sätt? Nu finns ett nytt, banbrytande digitalt verktyg som kan hjälpa till med den processen – och skapa affärsnytta samtidigt.

– Att göra allas röster hörda och få in fler perspektiv är en grundbult för innovation i vilket företag som helst. Här kan vårt digitala verktyg verkligen göra nytta, säger Daniel Kassell, vd på Vocean, som nyligen blivit partner med Microsoft.

Vocean är ett nytt, inkluderande och banbrytande verktyg för digitalt samskapande. Här kan organisationer fånga upp möjligheter och möta utmaningar på ett smart och strukturerat sätt. Genom att samla in tankar och idéer inom och utanför organisationen kan du få ett omfattande beslutsunderlag.

– Möjligheterna är oändliga jämfört med analogt arbete. I Vocean kan ett obegränsat antal människor arbeta tillsammans – det är affärskritiskt att få in så många perspektiv som möjligt och det hjälper dig dessutom att fatta rätt beslut. På Vocean drivs vi av att kunna göra allas röster hörda, samtidigt som vi skapar förutsättningar för utveckling och tillväxt hos våra kunder, säger Daniel Kassell.

Förutom att kunna fånga upp många olika perspektiv, ger man medarbetarna stort inflytande och en väldig frihet. Alla kan jobba helt oberoende av tid och rum – det spelar ingen roll om du är i en annan tidszon eller på andra sidan jorden.

– Om företag kan samla den innovationskraft som finns i organisationen – ja, då har man möjlighet att kapitalisera på den. Det är spännande att se vad som händer när man tillåter fler parter att delta. Våga släppa in andra, det skapar mer förståelse, engagemang och bättre samarbeten, vilket leder till en mer konkurrenskraftig verksamhet. Det är precis så vi tror att företag ska arbeta i dag för att skapa mer affärsnytta, säger Daniel Kassell.

Allt fler upptäcker verktyget och fördelarna med digitalt samskapande. Nyligen blev Vocean partner med Microsoft och är redan nu en av de mest köpta apparna i världen på Teams.

– Vi går verkligen på högvarv nu och skriver avtal med stora internationella aktörer, säger Daniel Kassel och tillägger:

– Vi är övertygade om att alla människor har något att bidra med, vilken roll eller kompetens man än har. Om man ska driva ett bolag som vill jobba med ständiga förbättringar ger det fantastiska möjligheter att ta tillvara på den kollektiva intelligensen – och det gör man på ett enkelt sätt med Vocean!

Läs mer om Vocean här

Fyra fördelar med Vocean

  • Gör allas röster hörda.
  • Fångar upp idéer. 
  • Utvecklar tankar kollektivt.
  • Skapar samförståelse och beslutsunderlag.