Installation från 2021 på Skolverket i Stockholm Solna Business park. Wallrites självhäftande whiteboard med matt skrivyta och magnetfunktion sitter på var sida av ett glasparti om cirka 10 meter.

Agila arbetsmetoder genererar nya idéer

Fler och fler inser värdet av nya arbetsmetoder för att utveckla idéer och uppmuntra till kommunikation, det menar Staffan SahlénWallrite. De nyskapande whiteboardlösningar som Wallrite erbjuder är ett mångsidigt och smidigt verktyg för att stödja dessa processer. 

Det innovativa företaget Wallrite erbjuder flera olika lösningar och står för hållbarhet, kreativitet och ett unikt whiteboardkoncept. Med produkter som digitala väggar, whiteboardtapeter, whiteboardfärg och magnetfärg kan Wallrite bidra till att allt fler aktörer smidigt kan anta kreativa agila arbetsmetoder.

Anpassningsbara lösningar bidrar till kunskapsutbyte
I ett samarbete med Tengbom arkitekter har Wallrite tagit fram en lösning för Karolinska Institutet för att passa deras designkoncept ”Future Learning Environment”. Konceptet ämnar skapa dynamiska interiörer för undervisning, föreläsningar och bidra till både formellt och informellt kunskapsutbyte. Sedan år 2010 har Wallrite levererat och installerat whiteboardytor till Karolinska Institutet i form av whiteboardtapeter och interaktiva digitala whiteboards som möjliggör för nya idéer att ta form.

Hållbart och mångsidigt
Ett av Europas ledande byggföretag, Skanska, har utrustat sitt huvudkontor i Stockholm med Wallrites hållbara teknik. Med över 100 konferensrum har 76 interaktiva whiteboards installerats i Skanskas lokaler. De varierande längderna på whiteboardväggarna möjliggör fördjupade samarbeten och ger upphov till nya idéer. Wallrites interaktiva whiteboardlösningar har även installerats på Skanskas kontor i Göteborg, Malmö och Oslo. Alla system är integrerade i en smidig lösning för videokonferenser, gästdatorer, PA-system och distribuerande bokningssystem.

Fördelarna med agila arbetssätt är många. Flexibilitet och anpassningsbarhet är en förutsättning inom många branscher och genom att ha tillgång till rätt verktyg som Wallrites innovativa whiteboards kan många uppgifter underlättas och generera nya idéer. Wallrites whiteboards kan rullas ut på väggar och täcka hela rum, från golv till tak, från hörn till hörn – och är det ultimata verktyget för information och kommunikation.

Läs mer på Wallrite.se


Om Wallrite

Vi på Wallrite värdesätter våra kunders behov och önskemål mycket högt. Den viktigaste frågan från våra kunder är att våra produkter ska vara miljövänliga, vilket vi stolt kan garantera. Sedan 10 år producerar vi vårt eget material, som är certifierat enligt BREEAM, BVB och SundaHus.
Wallrite grundades 2002 av Staffan Sahlén
Huvudkontor: Patons Malmgård Södermalm Stockholm
Antal anställda: 4
Antal länder vi levererar till i världen: 15